راه یابی فیلم کوتاه «کَت‌وُمَن» به سه جشنواره بین المللی

راه یابی فیلم کوتاه «کَت‌وُمَن» به سه جشنواره بین المللی

فیلم کوتاه «کَت‌وُمَن» به کارگردانی هادی شیبانی و تهیه کنندگی هادی شیبانی و کمپانی راویندر داکا تله‌ فیلمز در سه جشنواره بین‌ المللی حضور پیدا خواهد کرد. فیلم «کت ومن» یک فیلم کوتاه به مدت هفت دقیقه با موضوع خشونت خانگی علیه زنان است که در تلاش است با زبانی جهانی توجه مخاطبان در کشور‌های مختلف را جلب کند. حال این فیلم قرار است به سی و دومین دوره جشنواره فیلم پالنسیا، پنجمین دوره جشنواره Positively Different و دهمین دوره جشنواره سازمان عفو بین‌الملل راه پیدا کند. برای اطلاع از جزئیات بیشتر فیلم کوتاه کت ومن با این مطلب از زینما همراه باشید.

حضور فیلم کوتاه «کَت‌وُمَن» در سه جشنواره جهانی

حضور فیلم کوتاه «کَت‌وُمَن» در سه جشنواره جهانی

فیلم کوتاه «کَت‌وُمَن» به کارگردانی هادی شیبانی موفق به حضور در سه جشنواره بین‌ المللی شد. در خلاصه داستان فیلم کت ومن آمده است که «کَت‌وُمَن» آنقدر ضعیف شده است که دیگر نمی‌تواند کسی را نجات دهد….

موضوع فیلم کت ومن خشونت خانگی علیه زنان است که می کوشد با زبانی جهانی توجه مخاطبان در کشور‌های مختلف را جلب کند…

کارگردان این فیلم راجب کت ومن می گوید برای خیلی از ما پیش آمده است که صدای دعوای زن و شوهر همسایه  را بشنویم، اما اینکه عکس العمل ما در این مواقع چیست، برای من همیشه جالب بوده است. یک بار برای خود من وقتی خانه خواهرم در حال شام خوردن بودم، چنین موقعیتی پیش آمد و هیچ کدام از ما از خود عکس العملی نشان ندادیم. این ایده برای من پیش آمد که چرا ما هیچ واکنشی نداشتیم؟ پس از تحقیقات بسیار در این زمینه و درباره ی زنانی که در سراسر دنیا مورد خشونت خانگی قرار گرفته بودند خیلی زنان گفته بودند در آن لحظه‌ ای که دارند کتک می‌خورند، تنها می خواستند که یک نفر زنگ در را بزند و به آنها یاری برساند…

هادی شیبانی متولد سال 1372  و دانش آموخته کاردانی تدوین فیلم و کارشناسی مترجمی هم زمان انگلیسی از دانشگاه فرهنگ و هنر یک مشهد است. او دوره فیلم سازی را در انجمن سینمای جوانان مشهد گذراند و در سال 1398 در آکادمی فیلم آسیا در کره جنوبی به عنوان تنها نماینده ایران حضور داشت. این کارگردان گفته می‌ خواهم در شهرم بمانم و فیلم بسازم و حتی اگر تجربه بین المللی به دست بیاورم، دوباره به شهر خودم برگردم.

حال می خواهیم نگاهی گذرا به این سه جشنواره جهانی داشته باشیم:

جشنواره بین‌المللی فیلم پالنسیا Palencia International Film Festival  که بهترین فیلم این جشنواره به آکادمی گویا معروف بوده و مورد تأیید آکادمی فیلم و هنر اسپانیا (گویا) است. هدف اصلی این جشنواره درنظرگرفتن سینما به‌عنوان ابزاری برای توسعه و پیوستگی اجتماعی است. در دوره سی و دوم این جشنواره، 18 فیلم در بخش ملی (اسپانیا) انتخاب شده‌اند و از میان 692 اثر ثبت‌شده در بخش بین‌الملل 19 فیلم از 17 کشور به رقابت خواهند پرداخت که یکی از فیلم ها فیلم کت ومن میباشد. سی و دومین دوره پالنسیا از تاریخ 5 تا 13 اسفند 1401 به‌صورت حضوری در شهر پالنسیا برگزار خواهد شد.

جشنواره فیلم Positively Different Short Film Festival با هدف ایجاد بستری برای نمایش فیلم‌هایی مرتبط با جنسیت، نژاد، قومیت، مذهب و تفاوت‌های فرهنگی و اجتماعی شکل گرفته است. پنجمین دوره جشنواره Positively Different از 25 تا 28 اسفند 1401 به صورت حضوری در شهر آتن برگزار و سپس فیلم‌های منتخب به‌صورت هم‌زمان در شهرهای برلین، بولونیا، زاگرب، مالتا، بارسلونا و داکار به نمایش در میآیند.

جشنواره بین‌المللی فیلم سازمان عفو بین‌الملل فرانسه Amnesty International Au Cinema pour les Droits humains با هدف نمایش آثاری با موضوعیت آزادی بیان، حقوق زنان و تبعیض علیه بشریت شکل گرفته است. این جشنواره آثار منتخب را در چهار بخش فیلم کوتاه داستانی و مستند، فیلم بلند داستانی و مستند به نمایش خواهد گذاشت. بسیاری از فعالان حقوق بشر، مهمان این دوره جشنواره هستند. دهمین دوره این جشنواره از تاریخ 10 اسفند 1401 تا  11 فروردین 1402 به‌صورت حضوری در شهرها و مراکز اجتماعی جزیره کُرس و جنوب دریای مدیترانه در فرانسه برگزار خواهد شد.

 

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *