دعوت از 2 فیلم ایرانی برای حضور در جشنواره بین‌ المللی فیلم توکیو ژاپن


جنگ جهانی سوم به کارگردانی هومن سیدی و پروانه‌ ها فقط یک روز زندگی می‌کنند به کارگردانی محمدرضا وطن دوست به سی و پنجمین جشنواره بین‌ المللی فیلم توکیو در کشور ژاپن دعوت شدند.

جنگ جهانی سوم که در جشنواره ونیز امسال معرفی و رونمایی شد موفق شد 2 جایزه بهترین فیلم و بهترین بازیگر مرد (محسن تنابنده) در بخش افق ها را کسب کند.

جنگ جهانی سوم در بخش مسابقه اصلی جشنواره توکیو ۲۰۲۲ و پروانه‌ها فقط یک روز زندگی می‌کنند در بخش فیلم‌های بلند آسیایی به رقابت خواهد پرداخت. پیش از این نیز اعلام شده بود جنگ جهانی سوم نماینده ایران در اسکار 2023 خواهد بود.

سی و پنجمین جشنواره فیلم توکیو از تاریخ 24 اکتبر تا دوم نوامبر (2 تا 11 آبان) در ژاپن برگزار می‌شود.

رقابت جنگ جهانی سوم در جشنواره توکیو با 14 فیلم دیگر

جنگ جهانی سوم در بخش رقابتی اصلی جشنواره توکیو در کنار ۱۴ فیلم دیگر به رقابت خواهد پرداخت. برخی از این فیلم ها عبارتند از:

  • حیوان‌ها ساخته رودریگو سوروگوین
  • ۱۹۷۶ به کارگردانی مانوئلا مورتلی
  • اشکال ساخته یوسف شابی
  • خودخواه ساخته ماتسوناگا دائیشی
  • افسانه‌ها ساخته ربکا توره
  • زندگی به کارگردانی امیر بایگازن
  • زن کوهستان ساخته فوکاناگا تاکشی

دیگر فیلم دعوت شده به جشنواره توکیو یعنی پروانه‌ ها فقط یک روز زندگی می‌کنند نیز در این جشنواره و در بخش فیلم‌ های بلند آسیایی رونمایی می شود.

داستان فیلم پروانه‌ ها فقط یک روز زندگی می‌کنند درباره پیرزنی است که به تنهایی در نزدیکی روستایی در شمال ایران زندگی می‌کند که به دلیل احداث سد زیر آب رفته است. مزار پسر این زن که در جنگ ایران و عراق جان باخته در جزیره‌ای خارج از محدوده واقع شده و او تصمیم می گیرد کاری انجام دهد …

همچنین بخوانید: بازیگران فیلم جنگ جهانی سوم

فیلم شانس دوم جدیدترین ساخته رامین بحرانی فیلمساز ایرانی‌ تبار نیز در بخش تمرکز جهانی این جشنواره که یکی از جشنواره های فیلم مهم در آسیا می باشد حضور دارد.

در بخش نمایش‌ های ویژه جشنواره نیز آثار کارگردانان شناخته شده‌ای از جمله «آلخاندرو گونزالز ایناریتو» (باردو)، «انیو» (جوزپه تورناتوره)، «برفک» (نوآ بائومباک)، «دو زن» (هیروکی ریوشی)، «قصه پریان» (الکساندر سوکوروف)، «نگران نباش عزیزم» (اولیویا وایلد)، «ارواح اینیشرین» (مارتین مک‌دونا) و «آمستردام» (دیوید اوراسل) به نمایش گذاشته می‌شود.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *